29.10.2013

Testissä Avonin Planet Spa Egyptian Secrets- kalvonaamio

Rakastan naamioita!
Niillä saa nopeasti anteeksi jos on epähuomiossa jätänyt ihonhoidon vähän vähemmälle huomiolle parina päivänä...




Tilasin Avonilta Egyptian Secrets naamion 75ml (norm. 13€, tarjouksessa jopa alle 5€), koska siinä on ihanan värinen purkki ja se on nimenomaan rakastamani kalvonaamio tyyppinen naamio, eli sen saa vetää kokonaisena pois. Tuoksu on mieto, hieman kukkainen ja ripaus aspiriiniä.




Levitin naamion kasvoilleni sormin, voisi olla helpompi naamiosiveltimellä, koska naamio on paksua ja tahmeaa. Siksi siihen varmaan jääkin pienimmätkin viiksikarvat sunmuut pulisongin tyngät kiinni.
Vaikutusaika on 20 minuuttia tai kunnes naamio on kuiva, sen kyllä huomaa koska naamaa ei voi liikuttaa.
Vetäisin naamion pois muutamalla stopilla, koska se voi vähän kirpaista esim viiksien kohdassa, mutta tuleepa naamavahaus samalla :D
Pyyhin pienet naamion jäämät kasvojen reunoilta öljyllä, laitoin kosteusvoiteen ja jäin odottamaan kasvojen ihon rauhoittumista. Iho on siis vähän punertava naamion jäljiltä. Hetken kuluttua kasvojeni iho tuntuu sileältä ja pehmoiselta kuin vauvan peppu.
Tämä tuote jää ehdottomasti osaksi ihonhoitorutiiniani, tätä voi käyttää kerran viikossa, mutta arvelisin itselleni olevan sopivampi joka toinen viikko.

8 kommenttia:

  1. Anonyymi30/10/13

    Hetkinen, ripaus aspiriiniä???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun nenäni haistoi siis häivähdyksen lääkemäistä tuoksua, mikä ei ollut kuitenkaan mitenkään häiritsevä :)

      Poista
  2. Anonyymi2/11/13

    Teetkö avonin kanssa yhteistyötä vai mitä puhut sun asiakkaista ymym? Olen uusi seuraajasi, ihania videoita ja postauksia<3+ihanat hiukset, sopii sulle!<3:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon Avonilla itsenäinen tiiminvetäjä, eli hoidan tiimiäni oman toiminimeni voimin :) Kiitos ja tervetuloa blogini pariin :D

      Poista
    2. Anonyymi3/11/13

      Okeeei:) meillekkin tulee avonin lehtiä ja pakkihan niistä jokaisesta on jotain.tilata! Niin ihania ja halpoja tuotteita? Suositteletko sitä hiuksiin jätettävää öljyä(kelt.)? Meillä on nyt lehdet 15 ja 16/2013 niin löytyylö niistä sitä öljyä? Vai mistä saisin sellasen? <3

      Poista
    3. Todellakin suosittelen, tässä blogissaniki on juttua tuossa vähän alempana. Öljyä löytyy noista molemmista lehdistä, 16 lehdestä todella edullisesti sivulta 189. Mun blogissa on tuola ylhäällä välilehtiä, joissa on myynnissä osio, sielä on tuota öljyä kanssa myynnissä :)

      Poista
  3. Anonyymi30/8/14

    Naamio ei sovi iholle jos kerran alkoi kirveleen!

    VastaaPoista
  4. Tämä kuulostaa hyvältä, mutta mietin uskallankohan kokeilla.. Roaccutanin kanssa on tosi herkkä arpeutumisvaara, en ole uskaltanut vahata ihoa tms koko kuurin aikana.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.