24.3.2014

Cesarsshopin O.P.I kynsilakatTälläisen ihanan O.P.I kolmikon löysin Cesarsshopista, joka on suomalainen verkkokauppa.
Lakat vasemmalta oikealle: Alpine snow, Chillin like a villain ja Chasing rainbows.


En osannut päättää millä lakkaisin ekana, joten kaikki vaan kynsille välittömästi. Kynsiblogistiksi minusta ei ole, mutta yritystä näissä on sitäkin enemmän :)


Hilelakka on luonnossa aivan uskomattoman kimaltavaa, en vaan osannut vangita sitä  filmilleni. Hileitä myös tuli reilusti, kuvassa noin 1,5 kerrosta hilelakkaa.


Vaaleat lakat levittyivät todella helposti, valkoinen oli lähes peittävä jo yhdellä lakkauksella, vaalea persikkainen tarvitsi pari kerrosta ollakseen peittävä. 


Omistin ennestään vain kaksi O.P.I lakkaa, mutta nyt minulla on siis viisi näitä aarteita :) Mikä on oma lemppari Opisi?

10 kommenttia:

 1. Mun lemppari opit on ehdottomasti I snow you love me ja polka.com! Multa löytyy tällä hetkellä 11 täyskokosta opia ja kaks mini opia. :) Nättejä lakkoja oot ostanut! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitääkin kattoa noita sun lemppareita kun seuraavan kerran opeja kattelen, nää on tällääset aloottelijan must have värit :D

   Poista
 2. Chasing Rainbows on sellainen lakka, että mulle ja heti, kiitos! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on tosiaan livenä aivan ihana, en vaan saanut sitä kuvattua oikeen oikein :)

   Poista
 3. Mun siskolla on noita omassa kampaamossaan myynnissä täällä Kalajoella, mutta itse oon toooosi laiska lakkailemaan kynsiäni. Oiskohan viimeisimmästä lakkailukerrasta aikaa joku vuosi..? :D Mutta monesti kyllä ihailen varsinkin noita kimallelakkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau no sekin on saavutus olla vuosi ilman lakkaa :D

   Poista
 4. Aivan ihania lakkoja! :) Pirita hei, voisitko kertoo, että miten youtubeen niihin videoihin saa itse laittaa sen esikatselu kuvan, eli sen kuvan mikä näkyy ennen kuin videon katsoo? Oon huono selittämään, mutta toivottavasti ymmärsit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siinä kun on ladannut niin siihen tulee ne kolme pikkukuvaa joista saa valita kansikuvan niin niiden oikealla puolella on vielä yksi ruutu jossa lukee jotain että vaihda tämä kansikuvaksi tai lataa tähän oma kuvasi tai mitä siinä nyt lukeekaan niin siihen voi ladata omalta koneeltaan haluamansa kuvan. Olipa myöskin sekavaa, kysy vaan jos meni yli hilseen :D

   Poista
  2. Mulla ei oo siinä muutakuin ne kolme :o

   Poista
 5. Anonyymi28/3/14

  Mitä noi O.P.I kynsilakat makso yhteensä? :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.