25.6.2014

Kesälaukkuun siirtyminen

Laukun siivousta ja vaihtoa. Niin ja whatta f*** is in my purse :D

4 kommenttia:

  1. Anonyymi28/6/14

    Moikka Pirita! Näin sut tänään Keskisellä (tietenkin kosmetiikkaosastolla) kesälomareissuni huipennukseksi. Oon seurannu sun videoita jo pitkään, joten sehän oli niinkuin oisin bongannu julkkiksen;) Olit musta livenä vielä nuoremman näköinen! Tosi style;) Hyvää kesän jatkoa ja kiitos kivoista videoista, sulla on mukavaa huumoria niissä:) T. Emilia 33vee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olisit tullu juttuuhin :D No löysikkö mitään ostettavaa?

      Poista
    2. Anonyymi29/6/14

      Mä varmaan olisin tullutkin moikkaamaan, mutta sitten huomasin että sun mies taisi olla siinä ja munkin pyöri siinä lähettyvillä niin totesin, että nehän varmaan pitäis mua ihan sekopäänä ;) Ainakin oma mies olis hävenny silmät päästään :)
      Kosmetiikkaostokset oli tosi tylsiä: huulikiiltoja, kynsilakkoja, voiteita ja hiustuotteita. Mutta pitäähän sitä jotain ostaa kun käydään korkeintaan kerran vuodessa siellä! Niitä Vallilan mattoja ostin muutaman:)
      Jos mä nään sut siellä ensi kesänä, niin sitten varmasti moikkaan :D

      Poista
  2. Anonyymi15/7/14

    Mielenkiintoinen laukun sisältö kaikkee tarvii. Itselläni on ongelma liian pieni laukku sielä pitäisi olla käsivoide, meikkipussi, rahapussi, aurinkolasit, sateenvarjo, muovikassi ja purkkaa
    jonna 33v

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.