20.10.2014

Pakkaustukku, MUA, Keskinen


5 kommenttia:

 1. Anonyymi21/10/14

  Kiva video! Haluaisin kysyä, kun tilaat mualta meikkijä niin vaihdatko valuutan euroihin? Mitä pitää ottaa huomioon kun tilaa sieltä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vaihdan. Loppusummaan lisätään postikulut, joka on kyllä nähtävissä tilauksen loppuvaiheessa. Tullimaksuja ei tule koska on Eu:n alueella :)

   Poista
 2. Anonyymi25/10/14

  Moikka! Olen joskus muistaakseni kysynyt voisitko tehdä vaatekaapin/vaatekaappien sisältö videon? Se olis tosi kiva, koska aina kun katon sun videoita yritän nähä mikä paita sulla on. :) se oli myös kiva jos kertoisit/näyttäisit videon alussa mitä sullla on päällä ja jos muistat/tiedät mistä se on ostettu niin kertoisit. Vielä pari kysymystä tulee ja ois kiva jos vastaisit. Elikkä miksi et videoillasi näytä itseäsi kaulaa alempaa ja voisitko tehdä useammin vaateostosvideoita, koska ne on kivoja?.... ja ainiin olin ihan unohtaa kysyä, että onko Elloksella lapsille/nuorille vaatteita ja jos on tiedätkö minkä hintaista ja onkl mielestäsi Elloksella kallista? Ovatko Elloksen vaatteet hyviä ja laadukkaita, että pitäisikö itsekin tilata?..... :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi26/10/14

  Ajattelunsa sulta kysyä, että kumpaako suosittelisit avonilta.. 24H silky and manageable- hiusseerumi vai se sun hehkuttama argan oil- seerumi! Kummatkin vaikuttaa hyvältä.... Ekassa vaihtoehdossa ehkä enemmän, mitä se seerumi lupaa tehdä hiuksille, mutta kun en osaa päättää!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.