24.3.2015

Maaliskuun loppuneet tuotteet

Mitä mieltä olin kamoista, ostaisinko uudelleen?
Videooni pääsee tästä: https://www.youtube.com/watch?v=6YoQZnwIgJ8

3 kommenttia:

 1. Anonyymi24/3/15

  Moikka! kuulosta hölmöltä kysyä mutta lajitteletko kyseiset muovipurkunukat energiajätteeseen ? ja muut oikeisiin lajittelipisteihin?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi24/3/15

  Moi Pirita! :)
  Tuli mieleen kun puhuit videolla, että et saa pidettyä hikeä/hien hajua poissa muilla kuin Rexonan tuotteilla, nii haluaisin vinkiks sanoa, että apteekeista ja Sokokselta saa sellaista antiperspiranttia kuin Triple Dry. Sitä laitetaan aina yöksi kainaloihin, jolloin se tukkii hikirauhasia eli vähentää hikoilua ja samalla siis auttaa tohon haju-ongelmaan :) Kyseistä dödöö saa hajusteettomana tai sitten on kaks vaihtoehtoo, missä on tuoksu samassa! Mulla on toiminut tosi hyvin, koska ennen en pystynyt pitämään mitään tiukkoja paitoja tai t-paitoja missä kangas osu kainaloon, mutta nyt pystyy! Mulla on siis vielä normaali Doven dödö ton Triple Dry:n lisäksi, mitä laitan sitten kun lähden jonnekin, jotta hien haju pysyy varmasti poissa :) Tässä vielä linkki, mistä voit lukea lisätietoja: http://www.tripledry.fi/?gclid=CLn425PZwcQCFYjNcgodoBkAyQ
  Toivottavasi tästä oli apua! :)

  VastaaPoista
 3. Helou Pirita!
  Miun blogissa (bfc-hain.blogspot.fi) olisi sulle haaste! Sen voi suorittaa videon tai postauksen muodossa, vaikkei tuo kauheasti meikkeihin liitykkään.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.