Avon

KUINKA TILAAN AVON TUOTTEITA?

Näin saat oman tilaajatunnuksen:
Sinun tulee olla täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite.

REKISTERÖINTIIN TARVITTAVAT TIEDOT:

Nimi
Sähköpostiosoite
Osoite
Puhelinnro
Henkilötunnus, tarvitaan kokonaisuudessaan koska saat tuotteesi Avonilta velaksi kahden viikon maksuajalla.

Lähetä tietosi sähköpostiini: avonpirita@gmail.comVideooni "kuinka pääsee Avon konsultiksi" pääset klikkaamalla TÄSTÄ.

Asiakasnumerosi tulevat Avonilta noin päivässä hakemuksestasi sähköpostiisi, kunhan ehdin rekisteröidä sinut Avonin sivuille.
Voit tämän jälkeen sisäänkirjautua konsulttisivuille.

Tilaajatunnusten ottaminen ei maksa mitään, ei velvoita sinua mihinkään, eikä Avonilla ole myyntipakkoa eikä kutsujenpito pakkoa.
Voit myidä samoilla tilaajatunnuksillasi muillekkin silloin kun sinulle sopii tai tilata vain itsellesi.
Voit myidä pelkästään jakamalla kuvastoja ja keräämäällä niillä tilauksia tai halutessasi pitämällä myös kutsuja.

ALENNUSTA TILAUKSESTASI:
Jos kosmetiikka tilauksen loppusumma on vähintään 30 €, saat 10 % alennuksen, vaatteista ja kodin tarvikkeista saat kuitenkin -20 % alennusta.
60 - 100 € kosmetiikka tilauksesta saat 15 % alennuksen, vaatteista ja kodin tarvikkeista saat kuitenkin -20 % alennusta.
Yli 100 € tilauksesta saat 20 % alennuksen + ilmainen kotiinkuljetus!
200 € - 400 € tilauksista saat 25% alennuksen + ilmainen kotiinkuljetus!

Yli 400 € tilauksista saat 30%alennuksen + ilmainen kotiinkuljetus!


PALKKIOSI JOS MYIT MUILLEKKIN:
Asiakkaasi maksavat sinulle kuvastohinnan tuotteista mutta sinä maksat Avonille alennetun hinnan. Näin ollen osa asiakkaiden rahoista jää sinulle ja se on palkkiosi.


VOINKO TILATA VAIN ITSELLENI?
Kyllä voit. Avonilla myös itselleentilaajat käyttävät konsulttisivuja ja saavat samat edut;
alennukset, kaupanpäälliset sekä netti- ja demotarjoukset, joita ei löydy kuvastosta.

KUVASTO:
Kuvasto on voimassa aina yhden kuukauden.
Kuvaston kannessa näkyy kampanja numero ja kuvaston voimassaolopäivät.

Saat automaattisesti tilauksesi mukana yhden seuraavan kampanjan kuvaston ilmaiseksi. Lisäkuvastoja voit tilata tilauksesi yhteydessä.

POSTIKULUT:
Alle 100 € tilauksiin lisätään 5,50 € postikulut, kotiinkuljetus 8,50 €.

Halutessasi ilmainen kotiinkuljetus yli 100 € tilauksiin!

LASKU:
Saat Avon tilaukseesi 2 viikkoa korotonta maksuaikaa. Lasku ilmestyy tilauksesi jälkeen Avon sivuillesi. Alennuksesi päivittyy laskullesi automaattisesti. Laskua ei siis tule postissa, vaan se on itse katsottava Avonin sivuilta.
Mikäli luottotiedoissasi on huomautettavaa, Avon lähettää sinulle ennakkomaksun tiedot sähköpostilla/tekstiviestillä jonka suorittamalla tilauksesi lähtee matkaan.


Usein kysyttyä:


Kysymys siis on, että kuinka saan itse parhaimman edun, sillain että laitan kaikki omalla nimelläni tilaukseen, vai niin että erittelen asiakkaiden tuotteet erikseen?
Ei ole väliä, itse erittelen yleensä asiakkaiden tilauksen niin saan kopio-liitä toiminnolla sitten suoraan laskut. Jos siis annat laskulle, monet ottavat rahat toimitusvaiheessa ja tätä suosittelen.

Minun lisäkseni on tilaamassa 5 kaveria, yhteensä kavereiden tilaus tulee olemaan n. 125€ (plus sitten omat tuotteeni). Saavatko kaikki kaverini tuotteet ilman postikuluja?
Postikuluja ei veloiteta yli 100 euron tilauksista, ei ole siis väliä kenen tuotteita tilauksessa on, vain yhteissumma ratkaisee.

Oletan siis, että tuotteet tulevat kaikki minulle vaikka tilaisinkin asiakkaiden tuotteet eriteltynä?
Kyllä, sinulle tulevat. Voit valita tilauksen loppuvaiheessa toimituksen postiin, matkahuoltoon tai smart-postiin.

Mitä tarkoittaa kun jossain tarjouksissa lukee alla "Tuotteet ovat myynnissä erikseen normaalihintaan. Tuotteet eivät kuulu tarjoukseen." Siis tuo "tuotteet eivät kuulu tarjoukseen", mitä se tarkoittaa?
Eli kyseisen tarjouksen tuote on myynnissä kuvastossa myös jossain muualla normihintaan ja jos tilaa sen normihinnan tilausnumerolla, ei saa alennusta jonka saa siis tilaamalla vain tarjouksessa ilmoitetulla tilausnumerolla.

Tietysti kiinnostaa myös se että kuinka tämä palkkiopuoli toimii? Siis koska asiakkaiden tilaus menee yli 60€ saan ilmeisesti 1-2 ilmaista tuotetta? Saako ne valita, vai tulevatko ne "automaattisesti"?
Voit valita tietyistä seteistä mieleisesi, muista lisätä setin tilausnumero tilaukseesi.

Tuleeko palkkio rahana, vai pitääkö se käyttää tuotteiden ostamiseen? Oletukseni on, että toimii niin, että asiakkaat maksavat minulle kuvaston hinnan, mutta minä maksan Avonille alennetun hinnan?
Eli erotus siis jää minun taskuuni?
Juuri näin :)

Saan itse ilmeisesti siis 25% alennusta ostamistani tuotteista ja 20% koruista/laukuista?
Jos kosmetiikka tilauksen loppusumma on vähintään 30 €, saat 10 % alennuksen, vaatteista ja kodin tarvikkeista saat kuitenkin -20 % alennusta.
60 - 100 € kosmetiikka tilauksesta saat 15 % alennuksen, vaatteista ja kodin tarvikkeista saat kuitenkin -20 % alennusta.
Yli 100 € tilauksesta saat 20 % alennuksen + ilmainen kotiinkuljetus!
200 € - 400 € tilauksista saat 25% alennuksen + ilmainen kotiinkuljetus!
Yli 400 € tilauksista saat 30%alennuksen + ilmainen kotiinkuljetus!


Tuleeko lasku tavaroiden mukana?
Ei Tule. Avon laskuhan löytyy tilaukseni kohdasta ja sieltä laskun seuranta. Kun klikkaat punaisella olevan laskun numeron auki niin näet laskusi jossa loppusummassa on otettu huomioon alennuksesi.

52 kommenttia:

 1. Anonyymi26/11/13

  Voinko tilata AVON tuotteita, vaikka luottotiedot ovat menneet ?

  VastaaPoista
 2. Siis... onko minun etsittävä lähin henkilö joka myy näitä jotta voin tilata vai onnistuuko netin kautta tilaaminen niin että tuotteet tulevat postiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu netin kautta tilata postiisi näin: REKISTERÖINTIIN TARVITTAVAT TIEDOT:

   Nimi
   Sähköpostiosoite
   Osoite
   Puhelinnro
   Henkilötunnus, tarvitaan kokonaisuudessaan koska saat tuotteesi Avonilta velaksi.

   Lähetä tietosi sähköpostiini: avonpirita@gmail.com

   Poista
 3. Anonyymi15/1/14

  Miten voin tilata tuotteita, kun en ole täysi-ikäinen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sun pitäis pyytää jotakin täysi-ikäistä ottamaan tunnarit ja tilaamaan sun kanssa :) (Äiti, isosisko, mumma)

   Poista
 4. Anonyymi25/1/14

  Mitä tarkoittaa avonilta velaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avon lähettää tuotteesi ja saat laskullesi 2 viikkoa maksuaikaa.

   Poista
 5. Anonyymi11/4/14

  Tää kiinnostais mua ihan kamalasti mutta henkkareita en kyllä halua luovuttaa mihinkään, josta en voi olla 100 prosenttisen varma enkä ole koskaan kuullut että niitä missään tarvittaisiin, muuta kuin ehkä syntymäaika...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina pitää antaa henkilötunnus jos saa tuotteet velaksi, ja Avonin tuotteillahan on 2 viikkoa maksuaikaa, eli ne saa velaksi. Henkilötunnus tarvitaan sinun rekisteröintiin Avonille, näin varmistetaan myös ettei rekisteröitävällä henkilöllä ole jo tunnuksia. Olen toiminut Avonin tiiminvetäjänä vuodesta 2010, enkä ole ikinä käyttänyt ihmisten hlötunnuksia muuhun kuin tasan tarkkaan rekisteröintiin. Minua velvoittavat myös kirjalliset sopimukset Avonin kanssa.Tämän varmempia takuita en pysty antamaan, toivottavasti lähdet mukaan :) Ai niin onhan mulla yli sata videota youtubessakin, että jos olisin jonkun tunnuksia väärinkäyttänyt, olisi minut helppo saada kiinni, naamai on kaikkialla :D

   Poista
  2. Anonyymi11/4/14

   Youtuben kautta tänne löysinkin ja kyse ei todellakaan ollut siitä ettenkö sinuun luottaisi, anteeksi jos se vaikutti siltä vaan se että kun ne spostillä lähettää ja jos siinä tosiaan pitää olla se loppuosakin niin se arveluttaa että eihän sitä kukaan nappaa välistä tai sitten lue sinun tai minun postista. Hmm. kinkkistä. Mulla on atooppinen iho ja herkkä iho muutenkin ja olen kuullut avonin tuotteista pelkkää hyvää, että ne sopivat hyvin myös herkälle iholle ja siksi tosi kamalasti kiinnostais.

   Poista
  3. Juu herkkäihoisille löytyy sopivia tuotteita. Laita sähköpostilla että et halua antaa tunnustasi niin etsitään joku soivamapi kanava tiedon välittämiseen. Tosin mun postit lukee vaan minä mutta jos sulle olis turvallisempi hoitaa asiat jotain toista kautta?

   Poista
 6. Anonyymi1/5/14

  Hei haluatko vähän valaista miten tämä homma oikein toimii. Olen rekisteröitynyt ja minulla on asiakasnumero, mutten oikein ymmärrä edes mihin sitä tarvitaan vai tarvitaanko mihinkään. Olisin tulevaisuudessa kiinnostunut tekemään tilauksia mutta tuntuu todella hankalalta, pystynkö tekemään tilauksia netistä vai pitääkö minun ottaa yhteyttä konsulttiin jotta onnistuisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu omilla tunnuksilla voi sisäänkirjautua www.avon.fi oikeasta yläkulmasta: kirjaudu konsultti sivuille. Sieltä sitten tee tilaus ja näpytellä tilausnumerot ja painella jatka nappia kunnes ruudulle ilmestyy teksti kiitos tilauksestasi. Nettikuvastosta voi katsella mitä haluaisi tilata ja tilauksen mukana saapuu sitten oikea paperinen kuvasto seuraavaa tilausta varten.

   Poista
 7. Niin se nettikuvasto: http://www.avon.fi/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=20146

  VastaaPoista
 8. Anonyymi1/5/14

  Selvä olen siis ymmärtänyt oikein mutta salasana vain puuttuu, pitänee ottaa yhteyttä ihmiseen jonka kautta rekisteröiydyin että pystyn kirjautumaan sivuille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai voit pyytää sen Avonin asiakaspalvelustakin.

   Poista
 9. Anonyymi10/6/14

  Hei! Olen todella innostunut tilaamaan näitä Avonin tuotteita. Katsoin laittamasi linkin nettikuvastosta ja löysin sieltä todella paljon tarpeellisia juttuja & mietin että miten tuosta nettikuvastosta pystyy tilaamaan noita tuotteita? Ja kun menee tuonne 'miten ostaa' osioon niin siellä tulee esim. tilaa tuotteitamme & tarvitsetko konsulttia. Niin voitko selittää molemmista ostotavoista jotenkin ? Oon joskus oriflamelta ilmeisesti näin ostanut että kaverini äiti toi sieltä oriflamelta minulle tuotteita koska oli siellä töissä ja maksoin siitä hänelle, onko periaate sama vai? Eli voisitko auttaa minua tilaamaan helposti Avonin sivuilta tuotteita? Kiitos jos vastaat tarvitsen apua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli on kaksi tapaa tilata Avonilta, joku juurikin jonkun tutun konsultin kautta tai helpoiten kun ottaa omat tilaajatunnukset ja tilaa omat tuotteensä suoraa netistä syöttämällä sinne tilausnumerot. Näin saat omat tilaajatunnukset: KUINKA TILAAN AVON TUOTTEITA?

   Näin saat oman tilaajatunnuksen:
   Sinun tulee olla täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite.

   REKISTERÖINTIIN TARVITTAVAT TIEDOT:

   Nimi
   Sähköpostiosoite
   Osoite
   Puhelinnro
   Henkilötunnus, tarvitaan kokonaisuudessaan koska saat tuotteesi Avonilta velaksi.

   Lähetä tietosi sähköpostiini: avonpirita@gmail.com

   Poista
 10. Anonyymi8/7/14

  Oletko sinä joku AVON myyjä vai?

  VastaaPoista
 11. Anonyymi8/7/14

  tilatko sinun lapsillle jotain avonilta vai tilatko itselessi en tarkoitanut pahalla mutta minun mummi tilaa
  mulle jotain avonilta minulle lasten tuoteita

  VastaaPoista
 12. Anonyymi15/7/14

  Tilaan Avonkonsultin kautta tuotteita loppusumma on yli 120 saako asiakas ilmasen tuotteen vai avonkonsultti? Vastaa pian KIITOS

  t.Jonna 33v :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konsultti ne saa. Voit alkaa itsekkin konsultiksi/ tilata omat tuotteesi netistä ja saada ilmaisia tuotteita tilauksesi mukana. Sekä -25% alennuksen koko tilauksestasi.
   Näin saat oman tilaajatunnuksen:
   Sinun tulee olla täysi-ikäinen ja sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite.

   REKISTERÖINTIIN TARVITTAVAT TIEDOT:

   Nimi
   Sähköpostiosoite
   Osoite
   Puhelinnro
   Henkilötunnus, tarvitaan kokonaisuudessaan koska saat tuotteesi Avonilta velaksi.

   Lähetä tietosi sähköpostiini: avonpirita@gmail.com

   Poista
 13. Anonyymi2/10/14

  Moikka! Voinko alkaa avonin konsultiksi vaikka minulla ei ole luottotietoja? Ihania tuotteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voit :)

   Poista
  2. Anonyymi2/10/14

   Oi ihanaa! Laitan sinulle sähköpostia :)

   Poista
 14. Anonyymi6/10/14

  Eikö se ole vieläkin niin että yli 80€ ostoksista saa sen 20%-25% alennusta? Koska minulla näyttää vieläkin yli 80€ laskua.. Että mietin vain että eikai se ole muuttunut? /:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko tilauksesi varmasti ollut yli 80e kuvastohinnoin?

   Poista
  2. Anonyymi6/10/14

   Juu kyllä :/

   Poista
  3. Ootko mun tiimissä? Näet päällikkösi avonin sivuilta omat tiedot.

   Poista
  4. Anonyymi6/10/14

   Asia taitaa olla hoidossa jo :)

   Poista
 15. https://www.avon.fi/PRSuite/dreamJobApply.page

  Onko tuo linkki siis sama kuin liittyisi konsultiksi? En haluaisi kenenkään tiimiin, eli onko se pakollista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaajatunnuksia ei saa muuten kuin jonkun tiiminvetäjän kautta, eli silloin on jonkun tiimissä, mutta voi pyytää poistamaan postituslistoilta mikäli ei halua saada yhtä sähköpostia/ kampanja :)

   Poista
 16. Anonyymi22/10/14

  Moikka ihana Pirita ! Liityin äskettäin Avoniin, ja mulla on sellainen ongelma, että tilaus tulee ilmeisesti nyt koti ovelleni, eikä postiin. Joka on melkein tuplasti siis kalliimpaa. Miten saisin vaihdettua niin, että tilaus tulee postiin ja voin sen itse sieltä hakea? Kiitos etukäteen !!! Ihanaa syksyn jatkoa terv. Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ongelma on jo ratkennut, tälläiset asiat selviää vain soittamalla Asiakaspalveluun :)

   Poista
 17. Hei!

  Mulla olisi kysymys, että jos asiakas tilaa minulta tuotteita niin pitääkö hänen maksaa käteisenä minulle vai tililleni?
  Kiitos!! :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan teidän sovittavissa, kumpi teille on parempi. Itse suosin käteistä kun tavara vaihtaa omistajaa tai etukäteen tilille :)

   Poista
 18. Anonyymi21/3/15

  Voinko siis tilata vain niitä tuotteita, joita tällä hetkellä on kuvastossa? Eli eri aikoina vuodesta on tilattavissa eri tuotteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aina voimassaolevasta kuvastosta voi tilata, joitain tuotteita on nettisivuilla kohdassa kuvaston ulkopuolella myytävät tuotteet ja myöskin nettitarjouksia on saatavilla :)

   Poista
 19. Anonyymi3/4/15

  Mitä eroa onko tilaajatunnukset vai onko konsultti?
  Eli sain avon tiiminvetäjältä omat tunnukset avonille viimeviikolla niin voinko niillä saamillani tunnuksilla siis tilata itselleni ja perheelle ja ystäville mutta ei tarvi silti pitää mitään kutsuja tms.? Vai pitääkö ryhtyä iha konsultiksi joka pitää kutsuja voidakseen tilata muillekkin kuin itselleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutsuja ei tarvitse pitää. Samoilla tunnuksilla voit tilata mitä haluat ja kenelle haluat :)

   Poista
 20. Anonyymi23/5/15

  Mitä jos tilaa juuri yli 80 eurolla ja olisi saamassa 25 % alennusta, mutta sitten jokin tuote onkin loppu ja tilauksen kokonaissumma putoaa alle 80 euron, eikö silloin sitten saakaan alennusta ja ilmaisia postikuluja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa alennuksen, koska eihän ole tilaajan vika että tuote onkin loppu. Paitsi jos tilauksen loppupuolella kohdassa tarkista tilaus ilmoitetaan että tuote on loppu, poista se ostoksistasi niin se kannattaa poistaa jolloin sen tilalle voi valita jotain muuta että se 80 euroa kuitenkin täyttyy ja saa alennuksen :)

   Poista
 21. Anonyymi28/5/15

  Hei! Pari (tyhmää :)) kysymystä. Ensinnäkin noista prosenttialennuksista; lasketaanko niihin vain ne kuvastosta otetut tuotteet vai myös nuo demojutut ja muualta avonin sivuilta löydetyt tarjoukset?

  Toiseksi tästä uusimmasta kuvastosta, kun on sivulla 98, että saa kaupanpäälle bb-voiteen, niin laitetaanko tilaukseen vain sen sivulla 98 olevan tuotteen koodi ja bb tulee sitten automaattisesti kaupanpäälle vai pitääkö siitäkin laittaa joku koodi?

  Ja vielä sekin, että kun jossain vaiheessa tuli sähköpostia, että uudet konsultit saa jonkin nutrieffects tuotesetin kaupanpäälle, jos tilaa yli 50 eurolla, mutta siitäkään en löytänyt mitään koodia, niin tuleeko sekin automaattisesti, jos vain tilaa, ettei tarvitse tehdä mitään?

  VastaaPoista
 22. Moi :) Kaikki tuotteet lasketaan alennusprosentin saamiseksi :) Ja loppuihin en sitten osaakkaan varmasti vastata, kannattaa tarkistaa toimistolta :)

  VastaaPoista
 23. Anonyymi30/6/15

  Saanko ton alennuksen vaikka tilasin konsultin kautta 98€?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alennuksen saa se joka tilaa omilla tilaajatunnuksilla. Asiakkaat yleensä maksavat kuvastohinnan konsultille :)

   Poista
 24. Anonyymi30/6/15

  Maksetaanko loppusumma sille joka sulle myi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet tilannut konsultin kautta niin hänelle maksetaan :)

   Poista
 25. Uskomatonta, mutta totta Jumala on aina suuri. Kun useita julkaisuja hakemuskopio pankin, sain laina läpi hyvin ystävällinen nainen. Lisätietoja antavat hänelle sähköpostitse osoitteessa: marilinetricha@mail.ru se tarjoaa lainoja € 3000 € 3.000.000 kenellekään pystyä palauttamaan sille korkoineen alhaisella nopeudella 2 % eivät epäile, että viesti. Tämä on täydellinen todellisuutta. Levitä sanaa ystävien ja perheen jotka ovat avun tarpeessa.
  takaisinmaksu alkaa viiden kuukauden kuluttua vastaanottamisesta luotto
  Jumala siunatkoon teitä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.