16.8.2013

Avon shoppailut

 Tässä lähes kaikki mitä tilasin Avonilta, osa on jo lähtenyt maailmalle asiakkaille. Tästä mainittakoon uutuus ripsari puna-mustassa pakkauksessa, tulee esiintymään videollani ja toinen tuote joka tulee esiintymään ainakin kylpyhuoneessani on harmaa tuubi oikealla alhaalla, Clearskin Professional. Maailman paras kasvojenkuorintavoide :)
Tätä settiä tilasin kaksi samanlaista, toisella teen tutoriaalin ja toinen lähtee arvonnassa jollekkin lukijalleni :) Tästä siis tulossa video piakkoin. Meikkivoide ei vält. tule settiin.
Näistäkin tulossa video tutoriaaleja ja arvontaa. Luultavasti pari settiä näistä tulee: luomiväriduo, huulikiilto ja rajauskynä.
 Kynsihommia; voidetta, lakkoja, tarroja ja kuivattava suihke. Pyöreän purkin voide on myöskin lempparituote Avonilta: Planet Spa, Blissfully Nourishing with Shea Butter, Hand/Elbow/Foot Cream. Todella täyteläinen, on ihan loistava jalkojen hoitoon ja mikä ihana tuoksu!
 2 ekaa lakkaa kuuluu rankalaiseen manikyyrisettiin (sis.tarrat) ja 2 seuraavaa ovat nimeltään: Inspired Iris ja Crystal Calm.
Erikoismaininta Avonin luottotuotteelleni, kynsilakankuivatus suihkeelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.