12.8.2013

Helppo ja nopea koulumeikki ja -hiukset


6 kommenttia:

 1. help! mä en löydä mistään minkäänlaista meikkivoidetta joka pysyis mun kasvoilla..... mulla on ilmesesti niin rankasti talia erittävä iho. tosin hassua on että on myös päiviä kun se on ihan kuiva tai sitten siitä välistä... mutta esim. kun tulee kuuma tai alkaa hikoiluttaa, tuntuu että iho hylkii sitä meikkiä ja kun sormella koskee VARSINKIN nenän pieluksiin siihen jää sormen jäljet ja sen jäljen ympärillä on ns. "rajat" eli tuntuu kun se meikkivoide pursuaisi ihosta pois..... onko sulla mitään ratkaisua tähän / suositella jotain tiettyä meikkivoidetta tms? :

  VastaaPoista
 2. ainiin ja lisäksi että siis meikille ei tapahdu noin pelkästään hikoillessa tai kun on kuuma... ei välttämättä tarvitse tehdä mitään.

  VastaaPoista
 3. Sopiiskohan Maybelinen vaahtomeikkivoide tai sitten meikkivoiteen alle laitettava pohjustusvoide esim. Lorealin Studio Secrets? Molemmat ovat markettituotteita, pitäis olla saatavilla :)Joku mattapintaistava meikkivoide vois kans sopia ja joka tapauksessa voi meikkivoiteen kiinnittää puuterilla.

  VastaaPoista
 4. kiinnitän kyllä joo meikin puuterilla, en oo viellä saannu aikaseks kokeilla meikinpohjustusvoidettakin viellä sinne alle.... maybelinen vaahtomeikkivoidetta oon käyttänny kyllä, pysynyt ihan ok mut nyt tuntuu jotenkin ettei enään pysy....

  VastaaPoista
 5. Ihana video! Ja ei sulla oo seitsemää leukaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt ku oon vähä laihtunu nii ei ookkaa enää ku kuus ;) Ja kiitos :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.