14.12.2013

Youtubettajien Joulukalenteri 2013 ♥ Luukku 15


Käy osallistumassa jättämällä kommentti videooni, palkintona 3kk Livbox (arvo 47,70€)
Arvotaan 20.12.2013

7 kommenttia:

 1. Anonyymi15/12/13

  Unohdit muuten mainita kuka tekee seuraavan luukun? :)

  VastaaPoista
 2. Livboxista olisi kiva saada Konad-laattoja ja lakkoja niihin.

  rokkikaisuli@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi15/12/13

  Voiko arvontaan osallistua täältä blogin puolelta myös kun mulla ei ole YouTube-tunnuksia? Jos voi niiin vastaus on: Toivoisin livboxista tulevan esim kynsilakkoja, hajuvesiä, meikkejä, erilaisia voiteita ja kaikkea ihanaa uutta kokeiltavaa! :)

  sara@hyttinen.fi

  VastaaPoista
 4. Myös itsekin himoittelisin eniten uusiin lakkoihin tutustumista! Muutenkin himotellut Livbox sen ilmestymisestä lähtien, mutta ei ole ollut mahdollisuutta sitä tilata.
  annalie.blogi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Hiustuotteita, rasvoja, hajuvesinäytteitä
  rjosefiina99@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Anonyymi18/12/13

  Youtube tunnukset puuttuvat minultakin, mutta kommentoin nyt tänne (jos vaikka pääsisi mukaan arvontaan näinkin...). Ensinnäkin toivoisin tuotteiden olevan joko täysikokoisia tai ns. matkakokoja, eikä mitään pieniä näytepussukoita. Erilaisia tehohoitoja hiuksille ja hiusöljyjä olisi kiva kokeilla. Apteekkikosmetiikka merkkejä (esim. Favora, Eucerin, Aco, Louis Widmer) erityisesti kasvojenhoitotuotteiden osalta. Uutuus meikkejä, ihan markettisarjoilta (tällä hetkellä esim. jokin tekstuurilakka tai huulikiilto).

  pip@netti.fi

  VastaaPoista
 7. Erilaisia meikkejä toivoisin enemmän Livboxiin ja toivoisin että sävyjen valinnassa käytettäisiin sitä kauneusprofiilia, jotta vääriä sävyjä ei tulisi ja ihanat tuotteet jää käyttämättä. Esimerkiksi joku mineraaliposkipuna olisi ihanaa saada Livboxista, sävynä vaikkapa joku persikkainen <3

  doriss.blog@gmail.com


  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.