27.4.2014

Apteekkipuodin antimia

Sain Apteekkipuoti verkkokaupasta muutamat testattavat, kiitos Jennille :)
Ensimmäisenä esittelyssä Lumenen sävyttävä päivävoide.

Päivävoide on mm. dermatologisesti testattu ja parabeeniton, tässä vielä inci listaa:

Suihkunraikkaana levittelin päivävoidetta sormin ensin vain toiselle puolelle (kuvassa vasemmalle puolelle) kasvoja nähdäkseni mitä se tekee.

Sitten levitin sen koko kasvoille, alla ei ollut siis mitään muuta kuin puhdas naama.
 Tuote levittyi jostakin syystä hieman epätasaisesti kasvoilleni, yleensä pidän sävyllisistä päivävoiteista ja bb-voiteista arkena juurikin niiden helppouden ja varmakäyttöisyyden vuoksi, mutta tämän kanssa sai olla tarkkana ettei jää laikkuja. Voide on vielä ehkä liian tumma kasvoilleni, kesällä saattaa olla sopivampi sävy kunhan naama saa vähän aurinkoa :) Että käyttöön jääpi.

Tässä vielä tämä päivävoide ja muutama muu Lumenen tuote, jota testailen innoissani, koska tykkään Lumenesta merkkinä, suosi suomalaista ;)


 Testailin myös Eucerin silmämeikin poistoainetta. 

 Ulkomuoto on ihanan raikas, piti oikein ottaa fiilistelykuva :D
No toimiko se? No toimihan se. Purkkia pitää ennen käyttöä ravistaa niin että aineet sekoittuvat. Tuote oli hellävarainen ja ehkä sen takia kesti hieman kauemmin kuin Lumenen kaksivaiheisella silmämeikin poistoaineella hoitaa hommansa. Kyllä tämä kuitenkin käytetyksi tulee, silmämeikkiähän on aina kuitenkin poistettavana...


Ja vielä tuli hurjasti näytteitä, joista kaikki merkit olivat itselle vieraita. 
Tässä apteekintäti Jennin oma suosikki Lierac, josta jo testailinkin muutaman kerran tuota seerumia, joka oli tosiaan ihanan tuntuinen iholla ja teki siitä todella pehmeän ja kuulaan. On mahdollinen hankinnan kohde kunhan saan nykyiset seerumit käytettyä. Ja purkithan on tässä ihana aurinkoisia ja kesäisiä.

Lieracin näytteitä ja opasteita tuli tosiaan reilusti, ei muuta kun testailemaan!


Bioeffect seerumista tuli ihana söpö pieni lasipulloinen näyte, josta yllättäen seerumifriikkinä pidin myös todella paljon. Kyllä tuotteesta huomaa jo muutamalla käyttökerralla soveltuuko se omalla iholle, ja tämä todellakin soveltui omaani.
Bioeffect on merkkinä itselle entuudestaan myöskin tuntematon. Se perustuu islantilaiseen biotekniikkayhtiön tutkimustyöhön ja kuulemma jopa 30% islantilaisista naisista käyttää tätä seerumia. Eli tämä myöskin jää mahdollisiin hankittaviin tulevaisuudessa.


Ja viimeisenä vielä Bakel merkkisiä näytteitä, myöskään ei tuttu entuudestaan.
Bakel on lääketiteen ammattilaisten kanssa kehitetty italialainen anti-aging- ihonhoitosarja, joka sopii myös herkälle iholle. Bakel tuotteet eivät sisällä säilöntä- tai väriaineita, hajusteita, petrokeimikaaleja, silikoneja, alkoholia, sulfaatteja tai PEG/PPG-yhdisteitä.
Useat tuotteet ovatkin yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa.


Videollani näkyy (ajassa 2:30 alkaen) mitä muita ELF- tuotteita tilasin Apteekipuoti kaupasta, videoon pääset TÄSTÄ.

Apteekkikosmetiikka maailma on hyvin mielenkiintoinen ja on kiva antaa iholleen vain sille todistetusti ja tutkitusti hyväksi olevia voiteita ja tuotteita. Vaihtoehtoja on monia, onko sinulla joku tietty apteekkimerkki/ -tuote jota suosit ylitse muiden?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.