8.4.2014

Livbox 2014 huhtikuu

Kuvaa klikkaamalla pääset katsomaan mitä oli huhtikuun livboksissani.4 kommenttia:

 1. Anonyymi8/4/14

  Itse en saanut tämänkuun boxissa tuota garnieria tai kasvonaamiota, niiden tilalla tuli Ella Bachen Creme Tomate l'Originale vitamiinivoide.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8/4/14

  ittelle tuli täysin sama boxi. tää oli mun eka boxsi ja mun ilonmäärrää kun huomasin 7 tuotetta!!!! nyt ootan vaan toukokuuta

  VastaaPoista
 3. Olitpas jotenkin erityisen kauniin näköinen, liekö Garnierin ihmevoide vai mikä. ;-) En tiedä vielä mitä mun itkulootani sisältää, selviää vasta huomenna kun saan sen postista ulos. Jännittää vähän onko siellä ihmevoidetta vai tomaattia. :-D

  Se Simin hiuksiin jätettävähän ei kai ole varsinaisesti hoitoaine vaan muotoilutuote, niin ei varmaan siksikään ihan jättänyt samaa fiilistä kuin hiuksiin jätettävä hoitoaine. Ne purkit näytti jotenkin niin ihanilta, ihanan väriset! No, mä olenkin tämmönen sinisten sävyjen ihastelija. ;-)

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos, joo sen täytyy olla se G-voide :D Joo ihanat purkit on Simit ja nii muutes oliki muotoilutuote, Aattelin vaa jotenki että kun sen saa jättää nii hoitohan sen on pakko olla. No siinä mielessä kyllä toimi ihan hyvin, kikkurat on pysyneet koko päivän. Toivottavasti saat mieluisan paketin :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.