1.4.2014

Orly; Show Girl

Tsadaa! Ensimmäinen Orly lakkani, Show Girl nimeltään. Tämä homma muuttuu nyt näköjään (hetkellisesti) ihan kynsiblogiksi :)


Pullo on pikkuinen, 5,3 ml. Suti oli surkea, jota syytän osaltaa sotkuisesta lopputuloksesta. Isommissa pulloissa on toivottavasti isompi sutikin? Isompi suti > parempi mieli.


Väri on kyllä kaunis, vadelmaisen punainen. Peittävyys on myöskin hyvä, tässä kaksi kerrosta ja täydellinen peittävyys. Lakka on muutenkin laadukkaan oloinen, sopiva koostumus.Halusin vaihteeksi sellaiset aikuisten kynnet kaikkien glitteri/ neonkynsieni jälkeen. Ja historiallista toimintaa, KAIKKI kynnet ovat samaa väriä! Nämä ovat kyllä juurikin sitä kategoriaa, sopivat aikuiselle naiselle, ovat tyylikkäät ja sisältävät kuitenkin nuorekasta superpientä hilettä joka antaa lakalle kauniin kimalluksen. Väri on myös kauniin vadelmainen, ettei vaan pelkästään aina sitä punaista.


Lopputulos on sotkuinen, joka on tietenkin täysin sen typerän pienen pensselin syy. Onneksi kuitenkin sain tietokoneen ajokorttia varten kuvankäsittely harjoituksia kun yritin vähän siistiä lopputulosta tyylikkäästi kuvankäsittelyohjelmalla.


Ai niin lakka taisi olla siitä verkkokaupasta joka lopetti, olikohan se loveit.fi. Mitä muita Orlyn värejä kannattaisi aloittelijan hankkia?

5 kommenttia:

 1. Orlylla on myös iso valikoima ihania Glittereitä , kannattaa googlettaa ja kattoa verkkokauppoja ! mm. MIMAX myy orlya ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitti, pitääpä käydä lurkkimassa :)

   Poista
 2. Ompas ihanan värinen lakka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oikein on vadelmainen :) En tiiä sainko ihan vangittua oikeaa väriä filmille, mutta yrtitystä on :D

   Poista
 3. Mulla on Pink Lemonade joka on ihana, mut vaatii useemman kerroksen. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.