4.4.2014

Aprillipäivän Dermosil tilaukseni

 Tässä vaaleanpunaiset syylliset joiden vuoksi lähdin tilausta tekemään, etenkin kasvoputsarista olen kuullut kehuja. Vitamin E- tuotteetkin olivat heidän suosituimpien listalla.



 No tuli sitten muutamat meikitkin mukaan. Pakkaukset on mielestäni ihanan tyylikkäitä ja laadukkaita, näitä on niin kiva käpälöidä :D



 Mineraali Irtopuuteri



 Otin puuterin sävyssä dark, toiveena löytää vihdoinkin oikeasti shimmeritön aurinkopuuteri.



Puuterin taustatietoa:





 Settiin kuului myös söpö kabuki sivellin.



 Peitevoidetta just in case.



Vaalea sopii varmasti silmänalusille ja tummempi näppylöiden peittämiseen.



 Ruskea rajauskynä oli niin edukas että päätin kokeilla. Geelimäinen kynä, hyvin ja pehmeästi liukuu, saumatonta viivaa piirtääpi.



Kynsilakka, saa nähdä onko yhtään peittävämpi kuin edellinen Dermon kynsilakkani. Tämä on kyllä kiva helmiäisen vaalea lakka kesäksi vaikka jäisikin läpikuultavaksi.



 Ja nimihän sillä on Marshmallow.



Kasvojen meikkaamiseen kolme kokelasta; meikkivoide, Aina-voide ja sävyttävä päivävoide.



 Meikkivoidehan on ihan liian tumma, jääpi varjostusväriksi tai ihan loppukesän ruskettuneille kasvoille meikiksi.
Aina-voide oli todella kiva tuttavuus, mun uus paras kaveri.
Viimeisimpänä sävyttävä päivävoide, ihan ok, ei niin peittävä kuin Aina-voide. Mä ehkä näistä käytän nyt sitten Aina voidetta aina.



 Vielä mukaan tuli hajustamattomia talvikuosisia tuotteita, käsivoide ja suihkugeeli. Käsivoide on todella riittoisaa, mulla on yks puteli sitä juuri käytössä. Oon tykänny siitä tosi paljon, siksi varakappale varastoon. Ja suihkugeeliä nyt menee aina, varsinkin allergia- ja astmaliiton hyväksymää ja varsinkin pumppupullossa olevaa.



Ja mitä tämä lysti maksoi? No vähän yli 50€, koska silloin saa ilmaiset postikulut kotiin kuljetettuna. Kamat tuli ylihuomenna tilauksesta! Postimies perkele vaan soitti aamulla ärsyttävän pirteänä minulle nukkuvalle ennen seiskaa että huamenta, täältä olis paketti tulossa. Mä notta antaa tulla vaan :) (Tätä sattumusta en lue kuitenkaan Dermon syyksi)


Mikä on sun lemppari Dermolta?


Niin ja vielä jos ei ole jo Dermosil yliannostus niin tein kamoista videonkin:


10 kommenttia:

  1. Hei Pirita!
    Tykkään katsoa videoitasi ja minulla olisi sinulle pieni vinkki, kun liität niitä blogiisi. Kun menet kopioimaan youtubesta sitä koodia muuta videon kokoa isommaksi. Käytän itse mielelläni kokoa 640x360! Silloin video ei ole blogissasi noin pieni, eikä laatu kärsi sen takia!
    T. Jonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yleensä kopioi koodia vaan suoraan youtube videon (yksi annetuista vaihtoehdoista), mutta tuossa on videokuvan oikealla alhaalla tuo youtube logo, kun sitä painaa niin näkyykö sitten isommalla?

      Poista
  2. Anonyymi5/4/14

    Hei...tilailen Dermosililtä Antireddness voidetta, kun on tuota couperosaa poskissa. Sekä sitten suihkugeelit ja vartalovoiteet ovat hyviä ja edullisia. Ainut mitä en suosittele on suihkugeeli lime sekä appelsiini, jäi kyllä semmonen löyhkä että perheenjäsenet olivat ihmeissään että mikä täällä haisee sekä kissakin kulki perässä nenä heiluen haistellen ihmeissään:) Joo mutta kaiken kaikkiaan hyviä tuotteita. Mutta plussaa Dermoshopissa tosiaan se, ettei tarvi hakea postista vaan toimitetaan kotiin, ja onpa mullekkin käynyt sama juttu. Postiljooni ennen klo 7 soittanut ovikelloa, en oo yöpaidalla viittinyt mennä avaamaan, joten jouduinkin hakemaan postista kuitenkin. :)
    Jatka samaa malliin, kiva seurata sun blogia ja oon saanut shoppailu vinkkejäkin...tilasin JT Outletista luomivärin sekä huulikiillot kun näin ne sun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitäiskin laittaa postille viestiä että come on :D

      Poista
  3. Tykkään dermosilin rez orange shampoo ja hoitoainesta. Ne pitää mun hiukset puhtaina kopa 4 päivää!! :) sit pidän myös tosi paljon aloe vera voiteesta jonka laitan hyttyspuremiin tai after sun voiteen tapaan :)

    VastaaPoista
  4. Voi oon meinannukki tuota orangea koklata, ens kerralla sitten ostoskoriin mukaan :D Tykkään kans Aloe vera voiteesta :)

    VastaaPoista
  5. Nua Dermosillin naamanputsarit on kyllä huippuhyviä, i know :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin tuntuu olevan, onneksi kokeelin :)

      Poista
  6. Sinulla onkin varsin kattava blogi :) Dermosil on meillä suosikki koko perheellä!
    Blogissani olisi myös Dermosil-arvonta jos sinua kiinostaa!

    http://myttyra.blogspot.fi/2014/07/hehkeana-heinakuussa-d-e-r-m-o-s-i-l.html

    t.SJ// myttyrällä

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.